Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британські аграрії передали 15 авто для українських військових

Сьогодні, 16 липня, фермери із Великої Британії у межах акції «Pickups for Peace» передали для військовослужбовців ПК ЗСУ «Захід» та ще для кількох військових бригад Збройних Сил 14 позашляховиків та мобільний стоматологічний кабінет.

Автомобілі також завантажили гуманітарним медичним вантажем – медикаментами, турнікетами, кровоспинними засобами та ін, повідомляють в ЛОДА. 

Частина благодійників особисто приїхали, щоб передати автомобілі військовим. Так, Джонатан Міллс, один із учасників акції «Pickups for Peace», передав для ЗСУ вже друге авто. Він зазначив, що цю жахливу війну розпочала не Україна, тому його сім’я хоче допомогти нашій державі.

Як наголосив Діармід Джонстон, операційний директор однієї з британських агрокомпаній, співкоординатор акції, британці розуміють, якою важливою є боротьба українських військових.

«Ми дякуємо Збройним Силам України і усім, хто захищає Україну. Ми розуміємо вашу боротьбу – ви захищаєте свої сім’ї, своїх дітей. Ви воюєте за весь демократичний світ, і за нас також. Це дуже цінно і важливо для нас. Дякуємо вам! Головне – не зупинятися і продовжувати боротися до здобуття перемоги. Ми повертаємося я додому, де ще більше розповідатимемо всім про необхідність підтримувати вас», – зазначив Діармід Джонстон.

Передача авто відбулася у співпраці з Львівською ОВА та Львівською РВА, до яких учасники акції звернулися з пропозицією передати автомобілі для військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ