Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Дрогобиччині зростає кількість хворих на ковід

Як повідомили у Дрогобицькій міській раді, за тиждень що минув у медичні заклади Дрогобицької громади шпиталізовано 523 пацієнтів, проведено 87 необхідних операційних втручань.
Фото ілюстративне

У 12 недужих діагностовано інфаркт, здійснено 4 стентування. У 10 хворих діагностовано інсульт. Таку інформацію 12 серпня на щотижневій оперативній нараді у мерії міста озвучив заступник керівника відділу охорони здоров’я ДМР Святослав Кучерявий.

Також за словами Святослава Кучерявого – за останні сім днів у громаді втричі зросла кількість недужих на ковід – 26 нових випадків. Це ті пацієнти, які звернулись за медичною допомогою та зробили відповідний тест. Із загальної кількості хворих – 19 недужих шпиталізовано в інфекційне відділення КНП «Стебницька міська лікарня», у більшості – важкі стани.

Медики стверджують – рівень захворюваності на ковід зростає по всій країні. Дрогобиччина не виняток. Симптоми ковідної недуги дуже схожі на грип та відзначаються високою температурою тіла – до 40°С. Лікарі наголошують – при перших ознаках захворювання слід звертатися за медичною допомогою та не займатись самолікуванням. Особливо це стосується пацієнтів, які мають гострі хронічні недуги та супутні задавнені захворювання.

Серед позитивних показників – в пологовому відділенні першої міської лікарні за тиждень, що минув народилось 16 малюків, із них – 12 хлопчиків та 4 дівчаток.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ