Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британські мотомандрівники приїхали з благодійною метою до Львова

Мотомандрівники Ніл Бейлі та Кіран Рідлі розповідали про мандрівку Україною своїм підписникам, які долучились до збору коштів на підтримку хворих дітей.

Про це Перше медичне об'єднання Львова повідомило на своїй сторінці у фейсбуці

Україна — п’ятдесят шоста країна у списку британця Ніла Бейлі, яку ту відвідав з метою благодійності. Від початку повномасштабного вторгнення Ніл стежив за подіями в Україні, а потім вирішив, що має бути поруч з українцями.

Разом із фотографом Getty Images Кіраном Рідлі чоловік спланував подорож і вирушив у дорогу. Волонтери на мотоциклах проїхали від Києва до Одеського порту, також відвідали Бучу, Ірпінь, Гостомель та Вінницю. Останньою точкою мотомандрівників став Львів.

Як повідомляють у лікарні Святого Миколая, усі зібрані під час мандрівки кошти Ніл та Кіран вирішили подарувати їхній лікарні, де лікують дітей із різних регіонів України.

"Ніл та Кіран також зустрілися із нашими маленькими пацієнтами. Зокрема, із 11-річним Льовою родом із Сєверодонецька, про якого ми вже раніше розповідали. Війна забрала у нього дім, а потім у дитини почали відмовляти ноги. Як виявилося — через пухлину. Зустріч неабияк надихнула Льову, адже тепер він мріє навчитися водити мотоцикл", — йдеться у дописі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ