Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Надзвичайні події

Британців попередили про можливі теракти на Євро-2016

Міністерство закордонних справ Великої Британії попередило британських громадян про ймовірність терактів під час матчів Євро-2016 у Франції, - BBC Україна.

За даними дипломатів, мішенями терористів можуть стати стадіони, на яких проводяться матчі турніру. У той же час в повідомленні йдеться, що конкретної інформації про терористичну загрозу немає.

Раніше про ймовірність терактів під час Євро-2016 попередив державний департамент США. За його даними, об'єктами нападів можуть стати місця масового скупчення уболівальників і просто мирних громадян.

Британські ЗМІ також стверджували, що бойовики могли планувати напади на вболівальників під час матчу збірних Росії і Англії, який пройде 11 червня в Марселі. Офіційно це не підтверджено.

У понеділок стало відомо про затримання в Україні громадянина Франції, який намагався вивезти куплену на Донбасі зброю. СБУ вважає, що зброя могла призначатися для терористів.

Чемпіонат Європи з футболу стартує 10 червня. Він проводиться у Франції, яка минулої осені пережила наймасштабніший напад бойовиків за свою історію. Жертвами нападів стали понад 100 людей. Французька влада вже визнала можливість нових терактів.

BBC Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ