Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Будівельники облаштовують під’їзди до Скнилівського моста

Станом на 25 червня на шляхопроводі автомобільної дороги Західний обхід м. Львова на ділянці км 7+222 с. Холодновідка будівельники завершили роботи по відновленню конструкцій і перейшли до облаштування гідроізоляції та під’їзних шляхів, на яких опісля влаштують асфальтобетонне покриття, повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

У планах будівельників також влаштувати бар’єрне та перильне огородження і розширення земляного полотна на підході до шляхопроводу.

Протягом двох місяців будівельники провели монтажні роботи чотирьох залізобетонних консольних балок, попередньо змонтували чотири крайні балки моста, виконали роботи з заміни зношених елементів моста,  бетонування двох з чотирьох прольотів, монолітизації  плит, з’єднання старих і нових балок Скнилівського шляхопроводу.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно кошторисно-проектної документації вартість ремонтних робіт становить 11,5 млн. грн.

Рух по шляхопроводу повністю заборонений з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.

Шляхопровід через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід м. Львова км 7+222 с. Холодновітка, Пустомитівського району побудований в 1963 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ