Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Буревій на Львівщині: знеструмлено 292 населених пунктів

1/3
Всього внаслідок ускладнення погодних умов на території Львівської області в період з 5 по 6 жовтня, що супроводжувалось сильними поривами західного вітру до 25 м/с, підрозділами ДСНС було здійснено 26 виїздів для порізки повалених дерев (всього порізано 33 дерева). Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області, передає Гал-інфо.

Від Головного управління ДСНС України у Львівській області для рятувально-відновлювальних робіт було залучено 72 чоловіка особового складу та 26 одиниць техніки.

Проводилась порізка повалених дерев на автодорогах міжнародного значення Львів - Шегині (с. Шегині), Львів - Краківець (сел. Івано-Франкове), Львів - Рава-Руська (с. Куликів) та на автодорозі Львів - Луцьк (с. Стоянів).

Станом на 08:00 6 жовтня на території області без електропостачання залишилось 292 населених пунктів (183 повністю, 109 частково). Найбільше відключень в Буському районі - 45 повністю, 3 частково; Жовківському районі - 34 повністю, 41 частково; Пустомитівському районі - 30 повністю, 30 частково.

Зокрема, 6 жовтня о 05:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Зимна Вода на вул. Лисенка, 6 Пустомитівського району впало дерево на дах житлового будинку. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРЧ-2 м. Львів проводились роботи по розрізанню дерева.

Цього ж дня о 05:59 надійшло повідомлення про те, що в м. Кам’янка-Бузька на вул. Героїв Небесної Сотні впало дерево на проїжджу частину та перешкоджає виїзду кареті швидкої медичної допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРП-18 м. Кам’янка-Бузька проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з дороги.

О 06:36 надійшло ще одне повідомлення про те, що в сел. Івано-Франково на автодорозі Львів-Краківець Яворівського району впало дерево на проїжджу частину. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРП-60 м. Івано-Франкове проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з дороги.

О 08:15 надійшло повідомлення про те, що в с. Віднів Жовківського району  впало дерево на газову трубу, внаслідок чого її пошкоджено. Рятувальники МПК сел. Куликів проводили роботи по розрізанню дерева.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ