Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бутусов: Міністр оборони нагородив пістолетом відомого харківського сепаратиста

1/3
Міністр оборони Степан Полторак нагородив пістолетом "Кольт" відомого харківського сепаратиста, комерційного директора злочинного терористичного угрупування "Оплот" Олега Садкового, - Юрій Бутусов.

У це важко повірити, але Садковий Олег Володимирович, волонтер, за честь і доблесть наказом міністра оборони №854 від 24 жовтня нагороджений відзнакою "нагородна зброя" кольт 45 калібру N С38453 ".

Садковий Олег Володимирович, 04.11.1977 року народження, колишній співробітник органів внутрішніх справ, проходив службу в одному з підрозділів ГУМВС України в Харківській області. Був бізнес-партнером лідера ОЗУ "Оплот" Євгенія Жиліна з незаконної конвертації і відмивання грошей.

Простий пошук по Google показує статтю "НВ" від 3 березня:

"Харківські активісти, учасники маршу, під час якого був здійснений теракт, підтвердили НВ, що в Харкові часто бачать людину, близьку до Жиліна - Олега Садкового. "Він нікуди і не виїжджав. І навіть не переховувався", - кажуть вони, дивуючись, чому правоохоронні органи досі їм не зацікавилися".

А він виявляється, встиг стати волонтером, настільки заслуженим, що йому пістолет дали нагородний, раритетний. Цікаво, що ж він таке зробив для Міноборони? І чи тільки для нашої армії здійснював поставки Садковий? 

Так, недарма 11 січня 2014-го " оплотівець "Садковий намагався заблокувати акції Євромайдану, активно сперечався з Єгор Соболєв - якому, на відміну від" оплотівца ", нагородну зброю ніхто не дає. Пояснював Садковий необхідність припиняти акції патріотів України так:

" ... Вони зомбовані, дуже багато з них гомосексуалістів . Чесно кажучи, нормальний чоловік не може навіть з ними розмовляти. У них зовсім інші цінності ... Ми не хочемо, щоб у нашому місті проводилися якісь акції, які несуть сум'яття і незрозуміле життя нашої країни ... "

Юрій Бутусов у Facebook

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ