Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бюджет Львова на 2007 рік прийняли з дефіцитом у 92 млн. грн

Бюджет Львова на 2007 рік прийняли з дефіцитом у 92 млн. грн. Таке рішення сьогодні, 4 січня, прийняв виконком Львівської міської ради. Як пояснив на засіданні виконавчого комітету міський голова Андрій Садовий, на цих 92 млн. грн. місто випустить муніципальні облігації, які на конкурентних засадах продадуть банкам. Кошти ж, вилучені від продажу облігацій, підуть на ремонт доріг міста. Повернути гроші банкам Львів має за наступні 5 років.
„Ми провели моніторинг росту цін на землю та нерухомість у Львові і виявилося, що за останні 5 років тільки на первинному ринку, не кажучи вже про вторинний, ціни зросли майже у 300 разів. Отож цьогоріч ми вирішили закладати у бюджет значно менше коштів від відчуження комунального майна, а натомість здавати майно міста в оренду та випустити муніципальні облігації, за рахунок яких і залучати кошти на нагальні проблеми міста”, — пояснив міський голова.
Дефіцит, який заклали у бюджет, є частиною спеціального фонду бюджету міста, в який окрім 92 млн. грн. дефіциту входить також 88 млн. грн. бюджету розвитку.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ