Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бюджет Львова на 2007 рік становить 809 мільйонів

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив загальну частину бюджету Львова на 2007 рік у сумі 809 млн. 2 тис. грн. З них 666 млн. 640 тис грн. становить загальний фонд бюджету, а 142 млн. 361 тис грн. — спеціальний фонд бюджету, у тому числі 88 млн. 70 тис грн. — бюджет розвитку.
 

Як повідомив сьогодні, 4 грудня, на засіданні виконкому ЛМР міський голова Андрій Садовий, у бюджеті Львова на цей рік передбачається суттєве збільшення кошів на культуру, освіту та соціальне забезпечення. „Ми робимо пріоритет на гуманітарну сферу”, — наголосив міський голова.

Якщо загальний фонд бюджету, який після затвердження виконкому також має пройти сесію Львівської міської ради, що відбуватиметься сьогодні, як прогнозує міський голова, не викликатиме суттєвих дискусій у депутатського корпусу, то під час прийняття спеціального фонду міського бюджету можуть виникнути серйозні дискусії. Отож голова міста дав депутатському корпусу ЛМР один місяць на формування пріоритетів бюджету розвитку Львова на 2007 рік. До 1 лютого депутати мають подати свої пропозиції з цього приводу і після цього проект ухвали про спеціальний фонд бюджету Львова-2007 винесуть на сесію ЛМР.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ