Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджети 31 громади Львівщини отримали субвенцію з держбюджету

Бюджети 31 громади Львівщини отримали субвенцію з держбюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій. Про це повідомили 1 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Відповідно до Розпорядження КМУ від 19 травня 2021 р. № 468-р, із загального фонду державного бюджету 31 місцевий бюджет області отримав субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 21,1 млн грн із 60 млн гривень передбачених на цю мету на рік.

Вказані кошти будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, придбання і встановлення мультифункціональних та ігрових дитячих майданчиків, будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт бюджетних установ, а також на проведення благоустрою та встановлення вуличного освітлення в населених пунктах області.

*Розпорядження КМУ від 19 травня 2021р № 468-р Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ