Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ і «Наша Україна» проведуть спільне засідання політрад – Борис Беспалий

«Сьогодні о 15 годині має відбутись зустріч глави держави Віктора Ющенка з фракцією «Наша Україна», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член фракції «Наша Україна» Борис Беспалий.
 «Водночас блок «Наша Україна» і Блок Юлії Тимошенко мають намір провести спільне засідання політичних рад з питань можливої співпраці в майбутньому, однак ще точно не відомо, коли саме воно відбудеться. Звичайно, було б актуальніше, якби зустріч відбулася сьогодні перед завтрашнім засіданням Верховної Ради», – зазначив народний депутат.
Нагадаємо, що сьогодні лідер фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко повідомив, що фракції БЮТ і «Наша Україна» мають намір сьогодні провести спільне засідання політрад. Він наголосив, що демократична опозиція має координувати в подальшому свої дії. Він також зазначив, що одним із питань, яке буде розглядатися під час засідання політрад, це заява Президента Російської Федерації Володимира Путіна про начебто намір України здати свою газотранспортну систему в концесію. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ