Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТівці тішаться, що імперативний мандат дисциплінував їхніх депутатів

БЮТівці тішаться, що їхні депутати почали ходити на засідання фракції. Так, як повідомляє прес-служба ЛОО Блоку Блії Тимошенко, у вчорашньому, 8 лютого, засіданні фракції БЮТ в облраді взяло участь 90% депутатів – 38-м з 42-х. Як переконаний голова фракції, заступник голови Львівської обласної ради Іван Денькович, цьому посприяло прийняття закону про імперативний мандат.
„Ми бачимо закон про імперативний мандат в дії. Прийняття цього закону вплинуло на дисципліну наших депутатів. Лише четверо обласних обранців були відсутні через надзвичайно поважні причини: хвороба, відрядження і так далі. Більш того, депутати проявляли неабияку активність під час засідання фракції, виступали, вносили свої пропозиції, активно включалися в обговорення. Пропозиції учора поступали не від керівництва фракції, а від рядових депутатів”, – наголошує Іван Денькович.
За його словами, фракція не приймала жодних рішень щодо можливого позбавлення мандату того чи іншого депутата облради від БЮТ у зв’язку з набранням чинності закону про імперативний мандат. Крім цього, бюро ЛОО партії «ВО Батьківщина» вирішило не позбавляти за недисциплінованість депутатських мандатів депутатів рад нижчих рівнів Львівщини.
«Зараз у районах та містах Львівщини тривають розширені засідання бюро наших партійних організацій, проводяться співбесіди з ймовірними кандидатами у депутати до рад усіх рівнів Львівщини на дострокових виборах цього року. До 1 березня ми повинні подати у Київ остаточний список кандидатів у депутати до рад Львівської області від БЮТ (списки будуть заповнені на 110%). Тому й відпадає потреба позбавляти того чи іншого недисциплінованого депутата мандату: оцінку його діяльності дадуть партійні осередки. Саме ці партійні органи, шляхом включення чи не включення депутата у списки, визначатимуться з тим, чи добросовісно працював народний обранець”, – наголошує Іван Денькович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ