Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чечетов: Яценюк завдав Кличкові удар нижче пояса

Змін до Податкового кодексу, по так званій "поправці Кличка", роблять остаточно неможливим балотування лідера партії "Удар" у президенти в березні 2015 року. Таку думку висловив депутат Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Вищий адмінсуд відмовився скасовувати рішення Ради щодо голосування за внесення змін до Податкового кодексу щодо так званої поправки Кличка, яка була підготовлена депутатом від "Батьківщини". На думку політологів, за цим депутатом стояв лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк", - сказав "регіонал".

"Такі зміни до законодавства, ініційовані депутатом від "Батьківщини", а фактично Яценюком, на думку експертів, роблять остаточно неможливим балотування лідера "Удару" Віталія Кличка в президенти у березні 2015 року", - додав він.

"Арсеній Петрович хоч і не боксер, але на політичному рингу він, по суті, нокаутував легенду українського боксу Віталія Кличка і перекрив йому кисень на шляху балотування в президенти", - заявив Чечетов.

"Сьогодні Віталію Кличку не позаздриш. Арсеній Петрович може пити шампанське – його політичний удар нижче пояса легенді українського боксу, який звик боротися чесно, досяг мети. Кличко в політичному нокауті, а пан Яценюк торжествує", - резюмував "регіонал".

24 жовтня більшість проголосувала за поправки про те, що особа, яка має право на постійне проживання на території іноземної держави, вважається такою, що не проживає в Україні.

Ці поправки, як вважають в "Ударі" можуть бути використані для заборони участі Віталія Кличка у виборах президента.

1 листопада, депутат від "Батьківщини" Ігор Бриченко дав свідчення в МВС про фальсифікацію поправок до Податкового кодексу.

Окрім того, він не заперечував, що дійсно є автором 31 поправки до законопроекту, але зазначає: "тих двох поправок, які нібито стосуються Віталія Кличка, я не вносив і на засіданні комітету вони не розглядалися".

Міліція почала розслідування на предмет фальсифікацій. У четвер слідче управління міліції Києва закрило кримінальне провадженнящодо можливої фальсифікації тексту законопроекту про зміну Податкового кодексу.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ