Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через аномальну спеку фурам у Львові заборонили заїжджати у місто

У зв’язку із аномальною спекою – понад 30 градусів, на території міста і області введено тепловий режим роботи. Відтак обмежено заїзд великогабаритного транспорту у місто. Обмеження діють з 10:00 до 20:00 год.
Фото - ЛМР

На в’їздах у Львів працює патрульна поліція, щоб унеможливити в′їзд та скерувати великогабаритні машини у місця відстою, повідомили в ЛМР. 

«Такі обмеження вводяться для того, щоб не пошкоджувалося дорожнє покриття. Це передбачено вимогами чинного законодавства», - пояснюють в Управлінні патрульної поліції.

Обмеження та заборона руху стосуються великовагових транспортних засобів масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Відтак водіїв великогабаритного транспорту просять зважити на обмеження і не заїздити у вказані години в місто, а транспортним логістичним компаніям використовувати менш габаритний транспорт для доставки по місту. Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій і т.п.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ