Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через карантин на Львівщині правоохоронці перевіряють водіїв

На Львівщині мобільні групи поліцейських перевіряють дотримання обмежень у пасажирських перевезеннях. Про це 18 березня повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області
Фото Поліція Львівщини

18 березня у поліції Львівщини створені мобільні групи, які працюють на усіх автошляхах області. Також поліцейські контролюють дотримання обмежень перевезення пасажирів у трамваях, тролейбусах та автобусах, які виконують внутрішні міські перевезення пасажирів та на залізниці.

Таке рішення прийняте на виконання постанови Кабітену Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, відповідно до якого відсьогодні і до 3 квітня на всій території держави заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом приміського, міжміського внутрішньообласного та міжобласного сполучення.  У трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах, дозволено одночасно перевозити до 10 пасажирів. Обмеження діють також щодо перевезення пасажирів залізничним транспортом.

«На поліцію покладено зобов’язання контролювати виконання цих обмежень. Тому ми створили мобільні групи і при виявленні порушень будемо реагувати чітко у правовому полі. Я закликаю перевізників поставитись до цього відповідально, а громадян – повідомляти про виявлені порушення на оперативну лінію 102.  Потрібно розуміти, що такі обмеження – вимушений захід, остновна мета якого – не допустити розповсюдження короновірусу, зберегти життя та здоровя людей», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Окрім того, поліцейські інформують перевізників та пасажирів щодо недопущення порушень вимог постанови Кабінету Міністрів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ