Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через "Краківець" учора прибуло 6,5 тис. людей

Як повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, учора, 27 березня, в пунктах пропуску на кордоні з Польщею спостерігалося значне збільшення пасажиропотоку на в’їзд в Україну.
Фото: Держприкордонслужба

Громадяни України масово поверталися додому. Оскільки українці переважно прибували до пунктів пропуску пішки, Державна прикордонна служба України сприяла залученню до їх перевезень транспортними засобами, наданими місцевою владою та ДСНС.

Прикордонники вжили усіх необхідних заходів, щоб прискорити пропуск громадян та розвантажити цей напрямок. До оформлення залучалися додаткові прикордонні наряди, працювали допоміжні смуги руху.

Крім того, прикордонники прийняли безпрецедентне рішення – відкрити піший напрямок руху поряд з пунктом пропуску ʺКраківецьʺ, де на автомагістралі А 4 розгорнули пересувні автомобільні комплекси прикордонного контролю на базі двох автомобілей. Тут 12 експертів з перевірки документів оформили на вхід в Україну майже 2 400 пішоходів.

У пункті пропуску "Краківець" організували піший пропуск громадян

Усього ж через державний кордон учора було пропущено в Україну майже 22,5 тисячі осіб, які прибули до кордону пішки. Найбільше з них оформлено на в’їзд в пунктах пропуску: ʺЯгодинʺ - 6,5 тисячі, ʺКраківецьʺ - 6,5 тисячі, ʺРава-Руськаʺ - 4,7 тисячі, ʺЧоп (Тиса)ʺ - 2,2 тисячі, ʺВилокʺ - понад 800, ʺЛужанкаʺ - 800, ʺУжгородʺ - 700 громадян.

Щоб перевезти громадян було залучено 80 автобусів та мікроавтобусів, якими здійснено більше 500 рейсів.

На ранок сьогодні, черг пішоходів перед пунктами пропуску немає.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, аеропорт "Бориспіль" продовжує приймати евакуаційні рейси з українцями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ