Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Через понад рік полону додому повернувся ще один захисник зі Львівщини

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
Ковалів Іван

14 вересня відбувся обмін полоненими українськими військовими. Тоді додому вернулись 103 людини. Серед них також захисники з Львівської області.

«Розпочинаємо тиждень зі щасливої звістки. Серед тих, хто повернувся додому під час суботнього обміну полоненими, є також 32-річний Іван Ковалів зі Славської громади. Наш оборонець пробув у полоні понад рік. Нарешті вдома. Нарешті з рідними! Таким чином цього разу Львівщина повернула четверо своїх людей. Дякую Президентові України і всім, хто день у день працює над тим, щоб кожна українська сім’я, яка чекає на повернення своїх рідних, отримала найважливішу новину», - зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, також з полону повернувся 24-річний Давид Магуник з Нового Роздолу. Воїн служив у 24-ї ОМБр імені короля Данила. Боронив Україну на Донеччині та Луганщині. У полон потрапив у травні 2023 року.

Серед тих, хто повернувся з полону також наш земляк із Золочівського району – Арсен Мачуженко. Воїнові 22 роки. Захисник «Азовсталі» потрапив у полон ще в травні 2022 року.

А також воїн з і Стрийщини – Іван Сокаль. Aзoвeць понад два роки пробув у неволі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ