Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через свою «винахідливість» румунський контрабандист півроку не зможе в’їхати до України

Прикордонники Чернівецького прикордонного загону затримали громадянина Румунії коли той намагався переправити річною до своєї країни пакунки з цигарками, -- повідомив «Гал-info» прес-секретар Чернівецького прикордонного загону майор Костянтин Ліснік.
Як зазначено у повідомленні, учора, 14 квітня о 16. 00 в поле зору прикордонного наряду «Прикордонний патруль» відділу прикордонної служби «Селятин» потрапив легковий автомобіль марки „Ауді А4” з румунськими реєстраційними номерами. Водій транспортного засобу зупинився за 200 метрів від лінії кордону на березі річки Сучава, русло якої веде на територію Румунії, та кинув у воду два великих пакунки. За декілька хвилин охоронці затримали «туриста» та виловили з річки два пакунки, ретельно обмотані поліетиленом, в яких знаходилось 350 пачок цигарок марки «Некст» українського виробництва.

Після оформлення відповідних документів цигаркова контрабанда була вилучена, а громадянина Румунії 1977 року народження передано співробітникам прикордонної поліції Румунії. Винахідливому контрабандисту на 6 місяців заборонили в’їзд до України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ