Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Через вибухи на арсеналі в Ічні посилено заходи безпеки на кордоні

Через вибухи на 6-му арсеналі ЗСУ на кордоні посилені заходи безпеки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПСУ.

В свою чергу Державна прикордонна служба України створила ситуаційні групи, які тісно взаємодіють з усіма відповідними відомствами та органами місцевої влади. В готовність до дій приведені резерви відомства, в тому числі техніка, що може бути задіяна у разі необхідності.

На державному кордоні посилені заходи безпеки. Збільшено склад змін прикордонних нарядів в пунктах пропуску на даному напрямку, при цьому задіяні кінологи зі службовими собаками натренованими на пошук зброї та  боєприпасів. Ретельно здійснюється оглядова робота у відношенні транспортних засобів, що слідують через державний кордон. Також збільшено кількість прикордонних нарядів на «зеленій» ділянці кордону.

Нагадаємо, інформація про вибухи та пожежу на території 6-го арсеналу Збройних Сил України надійшла близько 4:00 ранку 9 жовтня. На даний момент триває евакуація населення з зони можливого ураження. Евакуйовано 12 тисяч 300 осіб, залучено 35 автобусів.

Працівниками Нацполіції здійснюється патрулювання населених пунктів. Взято під охорону об'єкти критичної інфраструктури.

Станом на 11 годину, на території складу спостерігається пожежа та вибухи з різною інтенсивністю. Евакуйовано 12 тисяч 300 осіб, залучено 35 автобусів. Інформація щодо жертв та постраждалих не надходила. Працює штаб з ліквідації НС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ