Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Четверо лучан отримали ключі від квартир

15 квітня ключі від нових однокімнатних квартир у новобудовах з рук міського голови Ігоря Поліщука отримали четверо лучан. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.
Фото Луцька міська рада

Це - учасники бойових дій у Республіці Афганістан Микола Панкевич та Володимир Нагорнюк, які перебували в пільговій черзі ще з 1986 року.

Квартиру соціального призначення отримала Світлана Задреко. У ній вона проживатиме разом зі своїми двома синами, один з них з інвалідністю з дитинства. Нині родина мешкає у ветхому будинку.

Також квартиру соціального призначення отримала й Наталія Свереда, яка є особою з інвалідністю з дитинства першої групи й зараз винаймає житло.

Ігор Поліщук привітав лучан з цією важливою подією, адже вони не один рік перебували на черзі, щоб поліпшити свої житлові умови. “Напевно у окремих з вас уже й надії не було на отримання помешкання, адже на черзі стояли не один десяток літ. Проте, ми працюємо і намагаємося робити максимум для того, аби ті люди, які заслужили житло, його отримали. Бажаю щасливого життя у нових помешканнях, аби ви відчували там радість і спокій”, - додав він.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, сироти віком понад 23 роки зможуть отримувати житло позачергово.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ