Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Членів ГО «Крок» назад у «Батьківщину» ще ніхто не приймав — Андрій Шкіль

Народний депутат, член Політради ВО «Батьківщина» Андрій Шкіль не знає про те, що члени громадського обд’єдання «Крок» повернулися до лав „Батьківщини”.

Народний депутат, член Політради ВО «Батьківщина» Андрій Шкіль не знає про те, що члени громадського обд’єдання «Крок» повернулися до лав „Батьківщини”.
«Поки що нікого ніхто назад не приймав. Спочатку кроківці повинні пояснити причини своєї поведінки та вибачитися перед партією, а після цього їхні заяви розглядатимуть в індивідуальному порядку», — зазначив «Гал-info» Андрій Шкіль.
Натомість голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Денькович повідомив «Гал-info», що шестеро членів ГО «Крок» рішенням обласного бюро партії вчора, 9 січня, знову були зараховані до «Батьківщини».
Іван Денькович зазначив, що обласне керівництво партії перед тим, як знову зараховувати кроківців в «Батьківщину», консультувалося з центральним апаратом «Батьківщини», отож, чому Андрій Шкіль про це нічого не знає, голові ЛОО ВО «Батьківщина» не відомо.
Зокрема, у ВО «Батьківщина» повернулися екс-голова ЛМО ВО «Батьківщина» Михайло Мужилівський, колишній член бюро обласної організації Ігор Комарницький, екс-член партії Ірина Полякова, колишній заступник керівника обласного штабу Блоку Юлії Тимошенко Тарас Коць, екс-голова контрольно-ревізійної комісії ЛОО ВО «Батьківщина» Володимир Костик та екс-заступник Львівського виборчого штабу БЮТ Юрій Гудима.
Як повідомив Іван Денькович, підприємці з «Кроку» наразі повертаються в партію рядовими членами, однак вони збережуть за собою місця у прохідних частинах виборчого списку БЮТ до обласної та міської рад, які отримали у попередньо складених списках.
Як зазначив же Андрій Шкіль, хоча обласне керівництво ВО «Батьківщина» має право формувати регіональні виборчі списки, однак центральний апарат партії також братиме участь у формуванні списків.
«Я думаю, що попередні вчинки та справи партійців все-таки впливатимуть на місця розташування їхній прізвищ у виборчих списках», — говорить народний депутат.
Нагадаємо, 21 грудня 2005 року вісім членів «Кроку» написали заяви на вихід з ВО «Батьківщина» через незадоволення формуванням виборчих списків Блоку Юлії Тимошенко до Верховної Ради. Вчора ж, 9 січня, кроківці заявили, що їхнє рішення було поспішним і вони хочу знову повернутися у «Батьківщину».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ