Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Чоловічі худі: головні особливості кольору та матеріалу виробу

Оверсайз одяг спортивного фасону — справжній тренд серед модників.

Зокрема, чоловічі худі сьогодні є майже в кожного. І це цілком зрозуміло, адже кофта цього типу дуже зручна та практична. У магазинах виріб доступний у різних варіаціях: з капюшоном, кишенями, однотонні та кольорові варіанти дизайну. Вибір широкий, тому кожен з легкістю може підібрати саме ту модель, яка найбільше припаде до душі. Головне — знати основні критерії, на які варто звернути увагу під час покупки.

З якого матеріалу краще вибрати худі?

Вимоги до тканини для світшоту є вельми високими, оскільки вона повинна відповідати ряду важливих критеріїв. Матеріал повинен ефективно утримувати тепло, забезпечувати відмінну вентиляцію для тіла, бути гігроскопічним, стійким до зношування та приємним на дотик. Сьогодні існує безліч матеріалів, які відповідають цим вимогам, однак розглянемо найпопулярніші:

  1. Фліс: якісний матеріал, є повітропроникним і комфортним для носіння. Попри своє синтетичне походження, фліс екологічно чистий, оскільки виготовляється з вдруге переробленого пластику. Тканину легко прати, вона швидко сохне і не розтягується після кількох разів прання. Крім того, фліс не викликає алергій.
  2. Футер: двосторонній трикотаж із бавовни з домішкою поліестеру. Футер забезпечує відмінну вентиляцію та ефективно вбирає піт, роблячи його ідеальним для спортивних світшотів. Він не втрачає форму після прання, не розтягується і виглядає естетично. М'яка ворсиста сторона футера ніжна та приємна до шкіри.
  3. Велсофт: дуже м'який і ворсистий синтетичний матеріал, який нагадує махрову тканину. Велсофт є гіпоалергенним і високоякісним. Він не змінює своєї форми після прання, має високу еластичність і не обмежує рухи.

Не знаєте, яку кофту вибрати? Чоловічі худі Джордан — вишукана класика, яку вибирають багато чоловіків у всьому світі. Вироби мають високу якість пошиття та виготовляються виключно із матеріалів преміумсегмента. Худі доступні у багатьох варіантів кольорів. Вони неймовірно стильні та універсальні, що дозволяє легко поєднувати цей елемент з іншим одягом.

Колірна гама худі: які найтрендовіші відтінки у 2024 році?

Наразі актуальними є світлі нейтральні кольори, які легко поєднати з іншими в одному образі. Наприклад, світло-сірий, молочний та білий — це класика, яка ніколи не виходить з моди. Також трендовими є графітовий відтінок, бордовий, синій та хакі. Це більш яскраві варіанти, однак також дуже популярні серед чоловіків. І хоч одяг таких кольорів поєднати можна не з усім, що є у гардеробі, вони все одно виглядають стильно та сучасно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ