Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чоловік, який минулого тижня потрапив під колеса тролейбуса, помер у лікарні

Як повідомили 14 липня Гал-інфо у прес-службі ЛМР, щодо нещасного випадку, що трапився минулого тижня на вул. В. Великого, внаслідок якого під колеса тролейбуса потрапив чоловік, триває слідство.
Фото Олени Ляхович

Як повідомили у ЛКП ʺЛьвівелектротрансʺ, щодо нещасного випадку, що трапився минулого тижня, 8 липня, на вул. В. Великого, внаслідок якого під колеса тролейбуса потрапив чоловік, триває слідство. За словами керівника підприємства Андрія Свища, за результатами слідства будуть приймати відповідні рішення.

У Львові, на вул. Володимира Великого, чоловік впав під тролейбус

ʺЗараз проводять слідчі дії, і триває розгляд кримінальної справи з цього приводу. За результатами слідства ми прийматимемо відповідні управлінські рішення.

Водія тролейбуса відсторонено від роботи, транспортний засіб знаходиться під арештом і теж не працюєʺ, — повідомив Андрій Свищо, директор ЛКП ʺЛьвівелектротрансʺ.

Нагадаємо, минулої середи, 8 липня, на вул. Володимира Великого, 26а, сталася ДТП за участі тролейбуса і пасажира. Пасажир намагався потрапити у вагон, коли той почав рушати, і потрапив під колесо транспортного засобу. Відтак його доставили у реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Вчора постраждалий помер. Зараз відкрито кримінальну справу, і проводиться розслідування.

Пасажир під колесами тролейбуса: "Львівелектротранс" проводить службове розслідування

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ