Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи погодила ЛОДА завод на Пластовій,13?

Заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, в ексклюзивному коментарі Гал-інфо, пояснив ситуацію з розпорядженням голови ЛОДА про погодження проєкту сміттєпереробного заводу на Пластовій, 13.

Як повідомив Юрій Бучко, даний проєкт розробляє Львівська міська рада, і законодавством передбачено, що виконавчі органи сільських, селищних та міських рад за погодженням з обласною адміністрацією затверджують певні проекти будівництва, якщо їх кошторисна вартість є більшою 120 мільйонів гривень.

"Львівська міська рада зверталась за погодженням проєкту в частині проєктної документації. Вони надали нам позитивний експертний звіт державного науково-дослідного інституту (НДІпроектреконструкція, - ред.), а також позитивний висновок оцінки впливу на довкілля і ми в частині власне проєктних робіт цей проєкт згідно з чинним законодавством погодили. Це технічне питання, в якому ми погоджуємо сам проєкт. Далі його затверджує Львівська міська рада, а дозвіл на початок будівництва видає ДАБІ", - зокрема зазначив Юрій Бучко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ