Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чотирьох патрульних з Одеси звільнили за сепаратистські дописи в соцмережах

Цих працівників поліції викрито у прихильності до ідей сепаратизму. Стосовно ще п'яти патрульних проводиться додаткова службова перевірка. Повідомили Гал-інфо в патрульній поліції України.

Після отримання інформації щодо антиукраїнських публікацій у соціальних мережах з боку кількох працівників патрульної поліції м. Одеси керівництвом Національної поліції було дано доручення про проведення всебічної перевірки вказаних фактів.

За результатами перевірки, проведеної Департаментом протидії кіберзлочинності Нацполіції, з'ясовано, що четверо працівників поліції у своїх облікових записах у соціальних мережах свідомо розміщували інформацію антиукраїнського змісту – відео, публікації, фотографії, які суперечать морально-етичним якостям українського правоохоронця.

Працівники патрульної поліції Одеси пояснили, що інформацію вони отримували із джерел сепаратистського спрямування. При цьому мотиви, з яких працівники поліції здійснювали поширення антидержавних публікацій, не були визнані достатньо аргументованими.

Водночас в облікових записах ще п'яти поліцейських не виявлено записів антидержавного змісту. Стосовно них проводиться додаткова службова перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ