Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чотири львівські лучники поповнили склад збірної України на участь у чемпіонаті Європи

На чернівецькому стадіоні «Буковина», 11 червня, завершився чемпіонат України зі стрільби з лука серед юнаків 2001-2003 р.н., юнаків 2004 р.н. та молодших. Про це Гал-інфо повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту ЛОДА.

Чемпіонат був одним з етапів відбору  кандидатів до складу молодіжної збірної команди України, що братиме участь в подальшій підготовці та боротьбі за право представляти нашу державу на чемпіонаті Європи серед юніорів та кадетів, який відбудеться вже незабаром, 26 червня – 1 липня, в грецькому місті Пафос.

За результатами цього чемпіонату України та попередніх рейтингових етапів відбору, визначено кращих юних представників лучного спорту  України – по 3 спортсмени серед юнаків та дівчат основного складу та по 1-му запасному спортсмену.

Національну збірну команду України зі стрільби з лука серед юнаків на Європейській першості представлятимуть такі спортсмени:

Дівчата:

  • Дідич Орися (Львівська)
  • Ілляш Варвара (Львівська)
  • Аріфова Людмила (Чернівецька)
  • Булах Єва (Львівська)

Юнаки:

  • Панциру Олександр (Львівська)
  • Федорук Назар (Львівська)
  • Овчинніков Артем (Сумська)

Запасні:

Каменський Володимир (Харківська)

Доля третьої квоти серед дівчат вирішиться за результатми чемпіонату України серед дорослих спортсменів, зокрема, між спортсменками Аріфовою Людмилою з Чернівців та Булах Євою зі Львова.

Згодом  на спортсменів очікує заключний підготовчий навчально-тренувальний збір  до  участі у чемпіонаті Європи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ