Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чубарову дозволили їздити до Криму після того, як вирішили арештувати

З депутата Верховної Ради Рефата Чубарова зняли раніше накладену заборону на в'їзд до Росії. Про це повідомила так звана прокурор анексованого Росією Криму Наталія Поклонська, пише російський "Інтерфакс".

"Ми Чубарова чекаємо, нехай приїжджає. Йому відкрито в'їзд на територію російського Криму", - сказала вона на прес-конференції в Сімферополі в середу.

Поклонська не відповіла на запитання журналіста, чи відповідають дійсності заяви Чубарова про рішення Київського районного суду Сімферополя стосовно його арешту. "Таємницю слідства я розголошувати не буду", - сказала вона.

Главі меджлісу кримськотатарського народу Чубарову в 2014 році заборонили в'їзд на територію Росії.

Чубарову, який повертався в липні минулого року із засідання меджлісу, на в'їзді до Криму повідомили про заборону на в'їзд до Росії терміном на п'ять років.

До цього в'їзд на територію Росії був заборонений депутатові Верховної Ради України Мустафі Джемілєву, який очолював меджліс до Чубарова.

Як повідомлялося, 6 жовтня окупаційний Київський райсуд Сімферополя виніс постанову про арешт лідера Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ