Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи варто замовляти доставку піци в Одесі?

За своїм менталітетом одесити нагадують італійців. Українці своїм темпераментом і гастрономічними уподобаннями дуже схожі на мешканців берегів Адріатики і Іонічного моря.

В Італії обожнюють сир, томати і традиційну піцу. І на Чорноморському узбережжі середземноморська кухня користується повагою. Дуже зручно замовляти доставку піци в Monopizza в Одесі.

Де і чому найкраща доставка піци в Одесі

Для любителів італійської кухні доступне замовлення онлайн. Це дуже зручно, тому що не треба шукати вільного столика в ресторані, нудьгувати в очікуванні замовлення або витрачати дорогоцінний час на приготування.

Найпопулярнішими вважаються сайти піцерій:

  • Monopizza - 17 видів піц, 3 пункти самовивозу на вулиці Левітана, Добровольського або на Ніжинській (ТЦ «Марсель»), власна служба доставки працює по всьому місту, кур'єри доставлять їжу за 30-60 хвилин (в залежності від району);
  • Pasta & Pizza - 11 видів піц, доставка по всьому місту в термосумках, 2 пункти самовивозу в центрі, конкретний термін доставки не вказується;
  • OlioPizza - на вибір 19 піц, безкоштовна доставка кур'єрами в пішій доступності по Приморському району або на таксі (доведеться оплачувати вартість поїздки на орендованому автомобілі), є пункт самовивозу в районі Дерибасівської, термін доставки не вказується.

Замовлення на сайті піцерії - відмінний спосіб заощадити час і отримати готову піцу.

3 причини зайти на сайт Monopizza

За відгуками шанувальників класичної італійської кухні, «Монопіцца» відрізняється від інших ресторанів:

  • якісними продуктами, професійними високотемпературними печами;
  • перевіреними рецептами, досвідченими піцемейкерами;
  • злагодженою системою доставки.

Monopizza - велика мережа, тому за якість можна не переживати. Час доставки чітко регламентовано, тому піца приїде точно в строк і не встигне охолонути.

Важливо! Вартість доставки в Monopizza залежить від конкретної адреси, тому важливо заздалегідь на сайті ресторану перевірити, доставляють чи в ваш район піцу безкоштовно.

Унікальні рецепти від «Монопіцци» в Одесі

Досвідчених шанувальників італійської кухні складно здивувати. Але у Monopizza це вийшло. Спеціально для гурманів в «Монопіцці» придумали оригінальні рецепти. Якщо ви вже спробували всі піци на світі, то замовте:

  • «Козацьку» - тісто виготовляється з крафтового і пшеничного борошна, в начинці багато шинки, червоної цибулі та найніжнішої моцарели;
  • «5 сирів» - для справжніх гурманів, які розбираються в різновидах продуктів сироваріння та обожнюють поєднання розсольних, твердих і м'яких сирів;
  • «Монопіццу» - авторський рецепт для любителів італійської шинки, пармезану і моцарелли.

На сайті ресторану Monopizza є великий вибір піц, починаючи з класики і закінчуючи оригінальними вегетаріанськими начинками і спеціальними рецептами для любителів м'ясних страв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ