Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чиновник, який закоркував Львів, розкритикував Кличка за затори в Києві

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, в.о. начальника управління безпеки міста Андрій Білий, вирішив повчити киян, як позбутись заторів у місті.
Андрій Білий про берлінські трамваї у Львові. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Схоже, що справи в Андрія Білого у Львові зовсім сумні, адже сьогодні 17 травня, він випустив чергове відео в якому взявся критикувати роботу київського міського голови Віталія Кличка. І якщо в попередньому відосику головний урбаніст Львова вирішив взятись за реконструкцію площі перед центральним залізничним вокзалом Києва, то сьогодні він добрався до Шулявського шляхопроводу.

Чиновник, який не виконав жодної зі своїх обіцянок у Львові (перехоплюючі паркінги, електронний квиток в серпні-вересні 2020 року, підземний паркінг на площі Двірцевій, план сталої міської мобільності Львова, який  так і залишився красивою презентацією, та багато інших нереалізованих проєктів, - ред) заявив, що влада Києва нераціонально витратила 2 мільярди гривень на реконструкцію шулявського шляхопроводу.

"Загалом люблю наводити Київ, як приклад дотримання доктрини "Автомобіль – перший пріоритет для міста". Результат автомобіле-центричної розбудови міста кожен киянин та гість Києва може спостерігати щодня. Будуються мости та декілька рівневі розв’язки, розширюються вулиці, будуються підземні паркінги в центрі міста, додаються смуги руху для автомобілів. Робиться все, що НІБИ має вирішити проблему із заторами в місті. Але наразі витрачені десятки чи сотні мільярдів не призводять до бажаного результату" - зокрема зазначає Андрій Білий.

Він ставить питання, що треба робити інакше, щоб затори в Києві зменшувалися, натомість за роки свого перебування на посаді жодним чином не розв'язав проблеми Львова. Можливо чиновник після повного провалу в місті Лева вирішив покинути свою посаду в ЛМР і піти працювати до столиці?

"Як не знаю, як ти тут живеш. Тут офісна забудова, там житлова, і біля нас 8 смуг", - запитує Андрій Білий у свого співрозмовника. Далі на відео.

" Чому дивишся на скалку в оці твого брата, колоди ж у власнім оці не відчуваєш? І як можеш сказати братові твоєму: Дай, брате, вийму скалку, що в твоїм оці, - ти, що не бачиш колоди, що у твоїм оці? Лицеміре, вийми перше колоду з ока свого, і тоді побачиш, як вийняти скалку з ока брата твого", - Євангелія від Луки 6:37-45.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ