Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

COVID-19: на Львівщині 11 військовослужбовців перебувають на лікуванні вдома

За минулу добу в Збройних силах України зареєстровано 68 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Про це Гал-інфо повідомило командування Медичних сил Збройних Сил України.

Станом на 10.00 09 вересня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє - 650 осіб.

Всього за час пандемії одужало – 1389 осіб, летальних випадків – 6.

На ізоляції (втому числі самоізоляція) перебуває 534 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 122 особи.

З них на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебуває 9 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону – 3 військовослужбовця, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 1 військовослужбовець Мукачівський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, Чернігівський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, ізолятор військової частини Київської області – 2 військовослужбовця). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 59 осіб (Київська область – 25 військовослужбовців та 7 працівників ЗС України, Львівська область – 11 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Одеська область – 7 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Чернігівська область – 2 військовослужбовця, Рівненська область – 2 військовослужбовця, Хмельницька та Вінницька області – по 1 військовослужбовцю та Тернопільська область - та 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ