Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

ДАБІ скасувала містобудівні умови на забудову на вул. Перфецького

Департамент Держархбудінспекції у Львівській області провів позапланову перевірку Управління архітектури та урбаністики Департаменту містобудування Львівської міської ради щодо законності видачі містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки з будівництва багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими громадськими приміщеннями на вул. С. Боткіна-вул. Л. Перфецького у місті Львові, повідомили у прес-службі ДАБІ.

Встановлено, що земельна ділянка передана в оренду для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій. 

Відповідно до містобудівних умов та обмежень, а саме плану зонування території Франківського району міста Львова, частина земельної  ділянки знаходиться в торговельно-діловій зоні районного рівня, а інша частина в зоні багатоповерхової житлової забудови.

Відсоток забудови земельної ділянки значно перевищував допустимий відсоток забудови для відповідних зон, що є свідченням невідповідності намірів забудови вимогам чинної містобудівної документації.

За результатами порушень посадовими особами Департаменту прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на вул. С. Боткіна-вул. Л. Перфецького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ