Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДБР допитало Віталія Кличка

Державне бюро розслідувань у середу, 31 липня, допитало мера Києва Віталія Кличка.

Про це повідомило видання РБК-Україна.

Допит відбувся у рамках кримінальної справи щодо можливих незаконних дій при укладенні договору оренди земділянки для будівництва житлового будинку у столиці.

"Допит Віталія Кличка відбувся у ДБР вчора, 31 липня. Допит відбувся у рамках кримінального провадження, яке було порушено через можливі незаконні дії під час укладення договору оренди земельної ділянки для будівництва та експлуатації житлового будинку у місті Києві", - розповіли в ДБР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава КМДА і мер Києва Віталій Кличко не з'явився на допит  у Державне бюро розслідувань (ДБР). Вказувалося, що ні Віталій Кличко, ні його представники не прийшли до ДБР.

Зазначалося, що мера викликали для надання свідчень у статусі свідка у провадженні щодо можливих незаконних дій при укладанні договору оренди земельної ділянки для будівництва та експлуатації житлового будинку в місті Києві.

Крім того, Офіс президента України звернувся до Кабінету міністрів з проханням внести подання на звільнення голови КМДА Віталія Кличка. Звернення пов'язане з тим, що голови місцевих адміністрацій повинні скласти повноваження перед новообраним президентом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ