Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

ДБР перевіряє причетність податківців до вироблення фальсифікованого алкоголю

Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
1/3
Слідчі територіального управління ДБР, розташованого в місті Полтаві, здійснюють досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки посадовцями Головного управління ДФС у Харківській області (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України), - інфогрмує прес-служба ДБР.

За попередньою інформацією, податківці у змові з представниками приватних підприємств, повторно вводили в обіг марки акцизного податку, які нібито були знищені. У подальшому акцизні марки використовувалися на контрафактній лікеро-горілчаній продукції.

У ході досудового розслідування, виявлено декілька підпільних приміщень, де виготовляли сурогат. Під час обшуків вилучено пляшки з рідиною схожою на спирт, спеціальне обладнання, а також понад 4 500 пляшок горілчаних виробів.

Досудове розслідування триває.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Харківської області. Оперативний супровід – Управління СБУ у Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно СБУ блокувала виробництво фальсифікованих ліків, які збували на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ