Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Футболісти київського "Динамо" та луганської "Зорі" проведуть у четвер, 7 грудня, поєдинки заключного, 6-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Матч "Динамо" із сербським "Партизаном" на столичному НСК "Олімпійський" о 20.00 покаже телеканал "Футбол 1", а поєдинок "Зорі" з іспанським "Атлетиком" на "Арені Львів" о 22.05 транслюватимуть "Україна" і "Футбол 2", повідомляє Укрінформ.

І "Динамо", і "Партизан" вже вирішили завдання виходу до плей-офф Ліги Європи. Киянам для того, аби утримати першу сходинку в турнірній таблиці, достатньо не програти.

Букмекери своїми котируваннями дають зрозуміти, що фаворитами цієї зустрічі є "Динамо". Лідер букмекерської справи - контора William Hill ставки на перемогу динамівців приймає з коефіцієнтом 1,61, у той час як аналогічний показник на успіх белградців становить одразу 5,00. Нічийний підсумок також оцінюється як малоймовірний - коефіцієнт на такий результат матчу 4,20.

Поєдинок "Динамо" - "Партизан" обслуговуватимуть польські судді на чолі з 41-річним економістом з Любліна Павелом Гілем.

Турнірне становище у групі B: "Динамо" - 10 очок, "Партизан" - 8, "Шкендербеу" (Албанія) - 5, "Янг Бойз" (Швейцарія) - 3.

А ось "Зорі", щоб пройти у весняні матчі плей-офф, треба обов'язково перемагати "Атлетик". Фахівці з William Hill вважають це малоймовірним. Коефіцієнт на перемогу баскської команди складає 1,80, тріумф луганчан оцінюється в 4,50, нічия - в 3,50.

Зустріч у Львові "Зоря" - "Атлетико" довірили судити бригаді арбітрів із ФранціЇ, яку очолює Рюдді Бюке.

Турнірне становище у групі J: "Естерсунд" (Швеція) - 10 очок, "Атлетик" - 8, "Зоря" - 6, "Герта" (Німеччина) - 4.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ