Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де на Львівщині виготовляють окопні свічки: адреси та як підтримати

Львівська обласна військова адміністрація опублікувала список з контактами небайдужих людей, що виготовляють окопні свічки для українських захисників.
Фото: ЛОВА

Самбірський район

Жителька Самбора Світлана Мокринська вдома виготовляє окопні свічки для наших захисників на передову. Є потреба у приміщенні та у сировині. Приміщення необхідне для того, щоб у ньому могли збиратись групи волонтерів, виготовляти свічки та зберігати усі необхідні матеріали.

Контактна особа: Світлана – 096-285-60-10

Стрийський район

У Миколаївській громаді з ініціативи Миколаївської Молодіжної Ради активно виготовляють окопні свічки для захисників на фронт. До ініціативи долучаються школярі, представники духовенства, небайдужі жителі Миколаєва. У громаді проводять майстер-класи, до яких можуть долучитися усі охочі.
Окопні свічки тут виготовляють для захисників 103, 95, 80, 65 та 24 бригади Збройних сил України.

Контактна особа: Ірина Сивак – 067-949-94-64, організаторка «Майстерні тепла» Наталя Лешковят – 063-173-68-76.

Червоноградський район

У смт Жмирка три родини об’єднались для доброї справи. Виготовляють свічки для захисників у домашніх умовах, на волонтерських засадах, роблять це за потреби й за наявності сировини. Неодноразово ці свічки отримували бійці 103-ої окремої територіальної бригади Збройних сил України. Для масштабнішого виробництва свічок захисникам на фронт потребують картону, баночок, парафіну, дров.

Контактна особа: Людмила – 050-430-01-21

Яворівський район

Вихованці соціального центру БО «Дитячі Мрії» / ГО «Регіна» проводять майстер-класи з виготовлення свічок для ЗСУ. Уже понад сотню таких передали на передову, щоб побороти ворога швидше. Усіма матеріалами для виготовлення забезпечені – приносять місцеві жителі.

Контактна особа: Наталя – 097-478-16-60.

Якщо ви знаєте, де ще на Львівщині виготовляють окопні свічки, у ЛОВА запрошують ділитись контактами в коментарях під дописом. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ