Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Де найкраще лікувати варикозне розширення вен на ногах

Варикоз є досить поширеною хворобою у світі. За словами фахівців, з цим недугом стикаються щонайменше 30% дорослих.

Серед основних причин його виникнення – малорухливий спосіб життя, що значно збільшує навантаження на судини. Та як би там не було, але варикозне розширення вен потребує своєчасної діагностики та лікування. І робити це потрібно виключно у фахових медичних центрах.

Коли ви помітили в себе перші ознаки варикозу, потрібна невідкладна консультація у відповідного фахівця – флеболог зможе не тільки провести ретельну діагностику вен, але й призначити максимально ефективне лікування, яке дозволить позбутися цієї проблеми.

Інше питання: А куди записатися на прийом до профільного лікаря? Однією з кращих мед установ є клініка «Інститут вен» - саме тут представлена сучасна флебологія, відтак кожен, хто страждає таким недугом, може розраховувати на фаховий підхід та ефективне лікування.

Переваги МЦ «Інститут вен»

Почнемо з того, що медичний центр має багатий досвід роботи в сфері лікування патологій вен нижніх кінцівок, зокрема варикозу, тромбофлебіту, тромбозу глибоких вен, флебопатії і т.д.

Окремої уваги заслуговують лікарі клініки – це висококваліфіковані та досвідчені флебологи, які мають міцні теоретичні та практичні навички, за їх плечима тисячі успішних операцій.

Крім того, варто виокремити наступні плюси:

  • Сучасні методики лікування. Зокрема мова йде про мікросклеротерапію, ендовазальну лазерну коагуляцію, пінне склерозування та мініфлебектомію. Дані способи є не тільки ефективними, але й практично безболісними. В окремих випадках можлива місцева анестезія;
  • Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Кожен, хто проходить лікування в «Інституті вен», проходять повторне обстеження через 10 днів, затим 3 місяців та року після операції;
  • Передове устаткування. Фахівці клініки під час оперативного втручання використовують тільки найкраще медичне обладнання, яке дозволяє оперативно вирішити проблеми варикозу – з мінімальними побічними наслідками та коротким реабілітаційним періодом;
  • Зручним запис на консультацію. Це можна зробити як в телефонному режимі, так і на офіційному вебсайті медичного центру – це займає лічені хвилини, адже потрібно всього лише вказати контактний номер мобільного.

Патологія вен нижніх кінцівок потребує негайного вирішення, позаяк наслідки можуть бути дуже невтішними. І головне проводити таке лікування тільки в авторитетних спеціалізованих установах з досвідченим медперсоналом – таким чином ви швидко, ефективно та безболісно позбудетесь недуга і вже за короткий відтинок часу заживете повноцінним життям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ