Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де перевірити штраф ПДР та сплатити його онлайн?

Штраф порушення ПДР – неприємний момент. І неважливо, Ви новачок або водій з багаторічним стажем – ненавмисне перевищення швидкості, паркування в недозволеному місці, відсутність поліса ОСЦПВ як мінімум спричиняють значні фінансові втрати. З впровадженням системи фотовідеофіксації у червні 2020 року фіксувати порушення стало ще простіше – постанова автоматично надходить на адресу реєстрації власника транспортного засобу. 

Щоб сплатити штраф онлайн зі знижкою в 50% протягом 10 днів після отримання, необхідно дізнатися про його наявність до того, як Ви отримаєте заповітний «лист щастя».

Як дізнатися про штраф за номером авто?

Сервіс Polis.ua

Агрегатор страхових пропозицій допомагає не лише вигідно та швидко оформити ОСЦПВ, але й перевірить наявність, а також сплатити штраф ПДР його онлайн. У спеціальну форму введіть:

  • Номер транспортного засобу

  • Серія та номер одного з документів – ІПН, посвідчення водія, техпаспорт.

Натисніть кнопку «Перевірити» та дізнайтеся, чи було останнім часом зафіксовано порушення на Ваше ім'я. Якщо ухвала знайдена, сплатіть її через систему інтернет-банкінгу, не виходячи з дому. Квитанція прийде на електронну свиту.

Штраф ПДР оплата онлайн на сервісі Polis.ua – це зручно, безпечно та прозоро. Жодних комісій та прихованих платежів. Простий та зрозумілий інтерфейс, актуальна інформація та свіжі новини про зміни в адміністративному законодавстві.

Офіційний сайт МВС України

Щоб дізнатися про можливу ухвалу, перейдіть на сервіс перевірки адміністративних правопорушень та вкажіть:

  • Номер транспортного засобу

  • Серію та номер документа, що засвідчує особу власника транспортного засобу.

За наявності зафіксованого порушення система видасть інформацію про час і місце, розмір штрафу, а також Вам буде надано фотозвіт.

Додаток «Дія»

Діджиталізація послуг активно набирає обертів. Програма "Дія" доступна всім власникам смартфонів та паспортів у форматі ID-карт. Фахівці з Мінцифри регулярно розширюють перелік послуг, які кожен українець може отримати онлайн, без стомлюючих очікувань у черзі в адмінцентрі чи іншій державній установі.

Дізнатися про штраф за допомогою програми дуже просто: відкрийте вкладку «Сповіщення» та знайдіть там розділ про штрафи. «Дія» передбачає автоматичне надсилання повідомлень про отримання нових постанов на Ваше ім'я, тому нема потреби регулярно перевіряти програму на предмет оновлень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ