Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Паркування по-полтавськи, або у ФК 'Ворскла' не виявилось коштів на паркування у Львові

Нагадаємо, львівські "Карпати" вдома зіграли внічию з полтавською "Ворсклою" у межах п’ятого туру Української Прем’єр-ліги сезону-2024/25 років.
Фото: Facebook Жека Смерека.
Фото: Facebook Жека Смерека.

Гра, 31 серпня, відбулась на стадіоні "Україна" та завершилася внічию з рахунком 1:1. У наступному турі чемпіонату України, базовим днем якого є 14 вересня, "Карпати" зустрінуться з "Шахтарем", а "Ворскла" прийме "Рух".

Однак, футбольний клуб з Полтави відзначився не лише забитим м'ячем у ворота львів'ян, але і хамським ставленням до громади Львова.

В соцмережі Facebook виклали світлини, як припаркувався клубний автобус ФК "Ворскла" біля Євроготелю, що на вулиці Тершаковців, 6А. Як видно зі світлин, автобус повністю перекрив пішохідний хідник чим практично унеможливив прохід. Варто зазначити, що з протилежного боку дороги облаштовано платний паркувальний майданчик ЛКП "Львівавтодор", де можна легально, та за адекватну плату припаркувати свій транспортний засіб. Невже в полтавського клубу не виявилось коштів на оплату паркування у Львові? Чи можливо в Полтаві так заведено паркуватись руйнуючи пішохідні хідники та заважаючи пішоходам?

{{1,2}}

Варто зазначити, що як повідомив автор фото, Гаряча лінія міста Львова, не пропустила дану скаргу на такий спосіб паркування полтавського клубу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ