Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Де у Львові можна орендувати місце для торгівлі кавунами

Львівська міська рада додатково оголошує конкурс на визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для сезонної торгівлі баштанними культурами. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Оголошено конкурс, щоб визначити орендаря конструктивних елементів благоустрою для сезонної торгівлі баштанними культурами за адресами: вул. Городоцька - вул. Збиральна (9 кв.м.); вул. Дж.Вашингтона, 5-5а (8 кв.м.); вул. Новознесенська - вул. Ковельська (8 кв.м.); вул. Зелена, 284 (6 кв.м.); вул. Б.Хмельницького (на виїзді зі Львова, 12 кв.м.); вул. Величковського, 6-8 (між будинками) (12 кв.м.).

Для участі в конкурсі СПД-претенденту необхідно подати заяву у Центр надання адміністративних послуг міської ради до 15.07.2017 року.

До заяви в закритому конверті додаються:

1. Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців в Україні

2. Власна пропозиція оплати за оренду конструктивних елементів благоустрою, яка повинна бути вищою не менше ніж на 50% від місячної вартості, яка розраховується: оплата дорівнює початковій вартості (стартова ціна 200 грн. за 1 кв.м) на площу конструктивних елементів благоустрою місця реалізації баштанних культур, затверджених додатком 1 цього рішення.

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися у відділ торгівлі та тендерної політики  за номером телефону 297-58-65 та 297-58-76.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ