Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де знайти актуальні дзеркала букмекерських контор?

З появою Інтернет ринок беттінга виріс багаторазово. Зараз у мережі беруть ставки сотні різних букмекерських контор.

Щоденний оборот обчислюється десятками мільйонів доларів, а в годинник пік (чемпіонати світу та Європи) ця цифра перевалює за мільярд. Більшість букмекерських контор працюють за офшорними ліцензіями, а деякі взагалі без жодної ліцензії. Тому всі гроші, які виграє букмекер, залишаються в його «кишені».

Однак такий стан справ не міг залишитися непоміченим з боку фіскальних органів і держави. З кожним роком стає дедалі більше країн, які ухвалюють закони, що регулюють діяльність букмекерів у мережі на території держави. Наприклад, в Україні такий закон було ухвалено ще на початку десятих років. Букмекер, який бажає працювати на території легально, повинен придбати ліцензію Федеральної Податкової Служби, внести страховий внесок та вступити до однієї з двох саморегулівних організацій букмекерів.

Загалом в Україні на легальній основі працюють 5 букмекерських контор, сайти всіх інших БК недоступні. Обійти обмеження можна за допомогою дзеркала БК, для цього треба знати його мережеву адресу. Знайти актуальні дзеркала букмекерських контор можна на https://superbets.guru/bookmakers-mirrors/.

Що таке дзеркало сайту?

Дзеркалом сайту називають точну копію сайту, яка розташована за іншою мережевою адресою (URL). Аналогію можна провести з усім відомою комедією Ельдара Рязанова «Іронія долі…», коли Женя Лукашин потрапив у «свою» квартиру, але в іншому місті. З погляду Інтернету, ленінградська квартира була «дзеркалом» московської – вони були повністю ідентичними, але знаходились у різних місцях.

Дзеркало сайту дає можливість користувачеві користуватись усім функціоналом недоступного сайту. Якщо не зважати на адресний рядок, то користувач взагалі не знатиме, що він знаходиться на дзеркалі, а не на вихідному сайті. Поки дзеркало сайту не потрапить під санкції, воно перебуватиме у вільному доступі, і виконуватиме свою функцію, надаватиме інформацію або послуги клієнтам.

Де можна дізнатись про актуальну адресу дзеркала сайту?

Головна незручність під час роботи з дзеркалом сайту, потрібно знати його URL. Знайти дзеркало сайту можна спробувати через пошукову систему, однак, це загрожує неприємностями. При такому способі знаходження дзеркала сайту є велика небезпека потрапити на фішинговий сайт, який призначений для крадіжки персональної інформації довірливих клієнтів.

Набагато надійніше шукати робочі дзеркала на офіційних джерелах. Найпростіше звернутися з відповідним проханням до служби підтримки букмекерської контори, яка надасть всю необхідну інформацію. Багато БК розробили універсальну кнопку, яка вбудовується в меню браузера і автоматично шукає робочі адреси дзеркал сайту і перенаправляє користувача. Це найпростіший, надійний та безпечний спосіб пошуку актуального дзеркала сайту БК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ