Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Де можна скачати бк Паріматч на Android?

Букмекерська контора «Паріматч» була заснована в 1994 році, в Києві. Сайти parimatch.ua і parimatch.com юридично ніяк між собою не пов'язані, але працюють по одній лінії і мають однаковий дизайн.

Нині існує, як десктопна версія сайту Паріматч, так і мобільна версія Паріматч, яка доступна і завантажується при відвідуванні сайту з мобільного гаджета.

Для того, щоб завантажити мобільний додаток Парі матч на Андроїд, слід зайти на головну сторінку сайту, перегорнути вниз сторінку, і пройти по посиланню «Мобільний беттинг», яка призведе на сторінку з мобільним додатком. Далі слід натиснути відповідну кнопку «Завантажити» - для Андроїд слід натиснути на кнопку з піктограмою робота, для iOS - на кнопку із зображенням надкушеного яблука.

Як встановити програму

При скачуванні додатки для Андроїд програма запитає, куди слід зберегти інсталяційний файл. Перед скачуванням користувач повинен «Дозволити установку додатків з невідомих джерел». Це можна зробити в меню «Налаштування» - «Безпека». Установчий файл «важить» близько 20 Мб, вантажиться швидко. Установка програми не займає багато часу.

Після того, як додаток буде встановлено, клієнту буде доступний весь функціонал сайту букмекерської контори. Слід мати на увазі, що Паріматч постійно випускає оновлення для своїх програм, в яких виправляються попередні помилки і поліпшується функціонал роботи. Для того, щоб не пропустити чергове оновлення, досить буде налаштувати перевірку нових версій в смартфоні.

Додаток Паріматч надає гравцеві необмежений доступ до всіх функцій і можливостей основного сайту з будь-якої точки земної кулі, де є мобільне покриття. При роботі з мобільним додатком економиться трафік і електроенергія мобільного пристрою, що важливо, якщо потрібна тривала робота, а можливості підзарядки телефону немає.

Не слід завантажувати та встановлювати додаток з неперевірених сторонніх джерел, оскільки в такому випадку є висока ймовірність установки шкідливої ​​програми.

Чому програма не працює

Можливі причини, за якими додаток може не працювати:

  • Немає сталого Інтернет-з'єднання - про це свідчать зниклі сегменти «антени» сигналу мобільного зв'язку або Wi-Fi;
  • Технічні роботи на сайті контори - сайт не буде доступний при спробі заходу з браузера;
  • Недостатньо вільної пам'яті в смартфоні - буде видано відповідне повідомлення, яке запросить звільнити пам'ять.

Короткий  підсумок

Використання мобільного застосування дає можливість клієнту надійний доступ до сайту Паріматч з будь-якої точки, де є мобільний Інтернет. Додаток адаптовано під роботу з мобільного гаджета, економить заряд батареї і мережевий трафік, що дуже важливо в умовах автономної роботи. А тут можно скачать Париматч додаток.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ