Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація з Луцька побувала на святі "Лесині джерела"

Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
1/3
Делегація з м.Луцька на чолі з директором департаменту культури Тетяни Гнатів побувала у місті Новоград-Волинський на Міжнародному святі літератури та мистецтв "Лесині джерела", приуроченому 150-річчю Лесі Українки. Про це повідомили 27 липня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.

Лучани долучилися до святкових заходів, зокрема, взяли участь в урочистій ході та покладанні квітів до підніжжя пам’ятника Лесі Українці, відвідали літературно-меморіальний музей Лесі Українки, краєзнавчий музей, інші об’єкти культурної спадщини, побували на офіційному прийомі міського голови Миколи Боровця іноземних делегацій та гостей міста.

Під час прийому у міського голови Тетяна Гнатів привітала присутніх зі святом, передала вітання від лучан та Луцького міського голови Ігоря Поліщука. У промові зазначила, що Новоград-Волинський та Луцьк – не просто міста побратими, а місця сили нашої славетної землячки Лесі Українки. Саме тут відбувалися найвизначніші події у її житті, тут вона сформувалася як особистість, яка для усієї міжнародної спільноти й донині є джерелом мудрості та незламної сили духу.

Т.Гнатів розповіла також про заходи, які впродовж року відбуваються у Луцьку з нагоди 150-річчя Лесі України та запросила відвідати визначні місця та пам’ятки, пов’язані з її життям і творчістю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ