Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація з Німеччини відвідала Донецьку область

Донеччину з робочим візитом відвідує делегація GIZ - Крістоф Байєр та Мікаела Баур зі штаб-квартири в Ешборні, директор GIZ Україна Сабіне Мюллер і директор програми ULEAD з Європою Бастіан Файгель. Про це повідомили у прес-службі Донецького центру розвитку місцевого самоврядування.

Вчора, 17 липня, гості відвідали прифронтовий Торецьк та Іллінівську ОТГ, сьогодні відбулась зустріч з командою Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування Програми "U-LEAD з Європою". У Торецьку з керівництвом місцевої ВЦА говорили про створення ОТГ навколо міста обласного значення.

Представників GIZ попросили допомогти у будівництві нового водогону - зараз Торецьк отримує воду з окупованої Горлівки.

В Іллінівській ОТГ делегація дивилась об'єкти інфраструктури. Вразила сільська опорна школа, гості зазначили, що навіть у німецьких селах нема таких учбових закладів.

Під час зустрічі в офісі Донецького ЦРМС дізнались про поточну ситуацію  та перспективи децентралізації в регіоні, познайомились зі змінами в Перспективному плані та обговорили роль Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування у впровадженні реформ та підтримці об'єднаних громад з питань формування спроможності території.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ