Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ден Браун написав першу книжку для дітей

Ден Браун, автор книг ʺКод да Вінчіʺ і ʺДжерелоʺ, розповів, що написав книжку-картинку для дітей 3-7 років під назвою The Wild Symphony (ʺДика симфоніяʺ).
Фото: The Guаrdiаn

Вона надійде у продаж 1 вересня 2020 року. У ній йдеться про мишеня-диригента, яке збирає власний оркестр. Для цього мишеня навідуються до дуже різних тварин, серед яких – гепарди, сині кити, кенгуру та інші. Разом із книжкою плануватиметься вихід мобільного додатку, в якому можна буде прослухати однойменний музичний альбом, записаний спеціально для цієї книжки, - передає ЛітАкцент з посиланням на The Guаrdiаn.

Ден Браун сам написав цю симфонію. У Дена Брауна є музикальний досвід: перед тим, як опублікувати ʺКод да Вінчіʺ, він випустив кілька альбомів.

Новий твір, зазначає автор, натхненний класичними дитячими розповідями, такими як ʺПетро і Вовкʺ, та книжками з дитинства.

ʺДику симфоніюʺ проілюструвала угорська художниця Сьюзен Баторі. Разом із Деном Брауном вони заховали у малюнках різноманітні підказки та загадки.

Музику, написану для книжки, виконав Загребський фестивальний оркестр у Хорватії. Для кожної тварини з книжки написано по одному музичному твору, призначеному для прослуховування під час читання. Також запланована прем’єрна концерту ʺДикої симфоніїʺ з подальшими виступами по всьому світу.

ʺЯ хотів створити по-справжньому багатошаровий досвід, використовуючи одночасно три різні мови – візуальне мистецтво, музику та словаʺ, – розповів Ден Браун про книжку ʺДика симфоніяʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, українська журналістка написала книгу репортажів з анексованого Криму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ