Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Конкурс на посаду директора департаменту охорони здоров’я виграє Ірина Микичак

У наступний етап конкурсу на посаду директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації пройшли два претенденти – в.о. директора департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак та безробітний Рустам Жураєв. Про це сьогодні, 27 березня, у коментарі «Гал-інфо» повідомила прес-служба Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.
фото - ЛОДА

16 березня відбувся перший етап конкурсу на посаду директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації. Конкурс був оголошений у середині лютого 2017 року.

Цікаво, що інформації про результати першого етапу не було на офіційному сайті Львівської ОДА.

Словом, ми безпосередньо звернулись у прес-службу Львівської ОДА. Нам повідомили, що на першому етапі на посаду головного медика Львівщини претендувало п’ятеро осіб. Одному з цих кандидатів було відмовлено у прийомі документів, оскільки не мав відповідного стажу роботи на керівних посадах. Ще один претендент не з’явився на конкурс.

Відтак, у першому етапі конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА взяли участь три кандидати: Ірина Микичак – в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, Андрій Комар – завідувач поліклінічного відділення №2 десятої міської лікарні Львова та Рустам Жураєв, безробітний.

За результатами тестових завдань у другий етап конкурсу пройшли два претенденти – Ірина Микичак та Рустам Жураєв.

Дату наступного етапу на заміщення посади директора департаменту охорони здоров’я ні прес-служба департаменту, ні прес-служба  ЛОДА назвати не змогли.
 

Нагадаємо, що у листопаді, була перша спроба провести конкурс на директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. Тоді на крісло директора департаменту претендували 7 кандидатів. А саме: КОЛАЧИНСЬКИЙ Микола Іванович, КОМАР Андрій Володимирович, ДЕЦИК Михайло Олександрович, МАЇК Роман Степанович, ЖУРАЄВ Рустам Курбанович, СТУПНИЦЬКИЙ Ростислав Миколайович, та ІВАНІВ Ігор Ігорович.

(Попередній директор департаменту Львівської ОДА Богдан Чечотка був звільнений відповідно до заяви).

Тоді конкурс не відбувся. Зокрема, «Гал-інфо» писало: "15 листопада у Львівській ОДА пройшов другий етап конкурсу на посаду директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. За його результатами, конкурс не відбувся або ж його навмисно провалили. Відтак, є дві причини чому сталося те, що сталося, – офіційна і від учасників.

«Жоден з учасників конкурсу не розв`язав ситуативних завдань. Отож конкурс не відбувся», – пояснив у коментарі Гал-інфо начальник відділу кадрової роботи та нагород Львівської ОДА Ігор Гарматій. Це офіційна версія.

Версія неофіційна. «Нам сказали, що про результати ( з виконання ситуативних завдань) повідомлять через 1-1,5 години. Повідомлять телефон. Оскільки ніхто не передзвонив, ми навідались у відділ кадрів. Там нам повідомили, що конкурс не відбувся, оскільки результати одного з претендентів, здається Рустама Жураєва, на 100 процентів збіглися із контрольними відповідями. Мої слова може підтвердити Ростислав Ступницький. Ми були разом», – розповів Гал-інфо один із учасників другого етапу конкурсу Роман Маїк, начальник-лікар інформаційно-аналітичного центру Клінічної лікарні Львівської залізниці.

Ростислав Ступницький у коментар Гал-інфо справді підтвердив слова Романа Маїка. «Якщо я не помиляюсь, з нами розмовляла Ірина Гаврилюк. Вона також сказали, що, скоріш за все, буде створена комісія, яка розслідує цей прикрий випадок. Наскільки я розумію, ситуативні завдання для другого етапу готували в департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА, у них і були відповіді. Тому не виключено, що стався витік інформації. Якщо це так, то слід провести перевірку. Посадові департаменту повинні понести належну відповідальність », – зазначив Ростислав Ступницький.

(Додамо, що  Гаврилюк Ірина Орестівна була означена як контакта особа в інформації від прес-служби Львівської ОДА про оголошення конкурсу).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ