Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат ЄП: Важко зрозуміти, в якому напрямку рухається Україна

Польський депутат Європарламенту Павел Коваль заявив, що не розуміє, в якому напрямку рухається Україна та висловив підтримку Юрієві Луценко, який постраждав у сутичці під Святошинським РВВС. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

 

"Важко зрозуміти, в якому напрямку рухається Україна. Луценко - друг, відповідальний політик та хороша людина. Юрій, ми з тобою", - йдеться в повідомленні Коваля.

Як відомо, під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив Юрія Луценка та ще мінімум трьох людей. За попередніми даними, постраждало 11 мітингувальників. Точну кількість постраждалих силовиків МВС не оприлюднює, лише зазначає, що "близько двох десятків працівників "Беркуту" отримали різні ушкодження".

Протистояння почалося з того, що автомайданівці заблокували автобуси з "Беркутом" під відділком, оскільки ці правоохоронці, за їхніми даними, причетні до побиття людей під Києво-Святошинським судом.

У п’ятницю цей суд засудив "васильківських терористів" до 6 років в’язниці.

Працівники міліції "у жорсткій формі" вивели з зали суду підсудних. Почалася колотнеча. Працівники міліції почали бити присутніх. Потім сутички продовжилися поза залою суду.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ