Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутатки Львівської обласної ради зустрілися з українками з Австралії

Депутатки Львівської обласної ради зустрілися з українками з Австралії. Про це повідомили в пресслужбі ЛОР.

Депутатки Львівської обласної ради Соломія Риботицька та Катерина Кеньо 20 жовтня  зустрілися із Любою Квасницею-Кай - головою Союзу Українок Австралії, членкинею Управи СФУЖО та Одаркою Борецько - багаторічною очільницею української школи в Сіднеї. Українки з Австралії завітали цими днями до Львова.

Під час зустрічі обговорили важливі соціальні проблеми, які піднімаються на засіданнях міжфракційної депутатської групи "Рівні можливості" та про функції і можливості місцевого самоврядування під час війни.

Також вони відвідали відкриття виставки у ЛНУ імені Івана Франка, присвячену українським захисникам полку Азов: "Мужність. Честь. Шляхетність". 

«Разом з університетською спільнотою, родичами і друзями Героїв вшанували пам'ять славних захисників, які віддали життя за Україну, низько схилили головами перед матерями, які виховали справжніх Воїнів», - зазначила Соломія Риботицька.

Депутатка облради Звенислава Калинець-Мамчур розповіла гостям з Австралії, що в університеті вшановують випускників та працівників, які загинули на кривавій війні, а також зазначила про постійну волонтерську допомогу нашим збройним на передовій.

Також вони відвідали військових у реабілітаційному центрі "Галичина" у Великому Любіні, подякували лікарям і волонтерам, які там працюють. Катерина Кеньо розповіла про активну волонтерську допомогу, яка дуже потрібна в Центрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ