Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Депутати ЛМР ухвали програму підтримки ветеранів війни

Сьогодні, 14 грудня, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати прийняли рішення, про затвердження Комплексної програми підтримки ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України та деяких інших категорій осіб.

“Дану ухвалу голосуємо в тій редакції в якій вона наразі пропрацьована, я даю протокольне доручення, щоб ми на наступному пленарному засіданні розглянули ухвалу, яка стосується родин Героїв Небесної Сотні”- заявив міський голова Львівської міської ради Андрій Садовий, перед початком голосування.

З 57 депутатів ЛМР “За” проголосували 46 та рішення було прийняте.

Програма комплексної підтримки ветеранів війни, членів сімей загиблих Захисників та Захисниць України  та інших категорій військових осіб являє собою комплекс заходів для надання послуг та забезпечення фінансової та соціальної підтримки. Зокрема, до основних заходів, передбачених програмою входять: фінансова підтримка, психологічні, соціальні та юридичні послуги, надання медичних послуг, зайнятість і професійна реалізованість, також заходи спрямовані на збереження світлої пам'яті про загиблих Захисників і Захисниць України. 

Цю програму розробили з ініціативи депутатів Львівської міської ради, зокрема фракції Європейська Солідарність. Це важливий крок у визнанні та вшануванні подвигу тих, хто захищав нашу державу від агресора, а також тих, хто втратив своїх рідних у цій нерівній боротьбі.

Петро Адамик

"Сподіваюсь, що ця програма допоможе полегшити життя та розв'язати проблеми ветеранів й членів родин військових", - повідомив керівник фракції Європейська солідарність Петро Адамик.

Зазначимо, до повномасштабного вторгнення росії в Україну у Львівській територіальній громаді на обліку перебувало 7,8 тисячі ветеранів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ