Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Депутати Львова для підприємства Ахметова поділили земельну ділянку

Сьогодні, 7 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати погодили поділ земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності Львівської міської ради, на території с. Сороки-Львівські Пустомитівського району Львівської області. «За» проголосувало 35 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Депутати, враховуючи звернення публічного акціонерного товариства «ДТЕК Західенерго» погодили поділ земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності Львівської міської ради, площею 109,1297 га розташованої на території села Сороки-Львівські Пустомитівського району Львівської області.

Львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» має виготовити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на земельні ділянки: площею 104,1815 га.; площею 4,9482 га.

На земельній ділянці розташовані об’єкти нерухомого майна (майновий комплекс), який перебуває у власності ПАТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО».

Нагадаємо як повідомляло Гал-інфо, депутати Львівської міської ради на сесії 26 жовтня вже розглядали це питання і не підтримали його. Депутати мотивували це тим, що земельну ділянку хочуть поділити для Ріната Ахметова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ