Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати „Нашої України” можуть звернутись у Конституційний суд – Володимир В’язівський

„Юридична процедура передбачає у разі непідписання закону „Про Кабінет Міністрів” Президентом Віктором Ющенком можливість підписання його головою Верховної Ради Олександром Морозом, і за такої обставини закон на цілковитих правах вступає в дію”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України Володимир В’язівський.
            За словами народного депутата, парламент прийняв політичне рішення, принципово не врахувавши жодної пропозиції Президента. „Переконаний, Віктор Ющенко прийняв правильне політичне рішення, не підписуючи Закон „Про Кабінет Міністрів України”, оскільки частина положень суперечить Конституції України і логічним буде звернення Віктора Ющенка у Конституційний суд. Ці статті повинні бути скасованими. Також не виключаю, що 45 депутатів „Нашої України” можуть самостійно винести дане рішення у Конституційний суд, адже фракція має більшу кількість голосів і зможе зібрати 45 підписів”, – зазначив Володимир В’язівський.
            На думку народного депутата, не потрібно спекулювати над законом про Кабмін, який „передає повноваження проукраїнського Президента проросійському уряду”. „Це стало можливим завдяки політичній домовленості БЮТ з супротивниками. Вважаю також доцільним створення робочої групи, яка б погодила усі юридичні сторони закону із Конституційним судом”, – додав Володимир В’язівський. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ